achtergrondplaatje voor hoofdpagina

Alweer de 2e pagina, wat een foto's! 

Toerist in eigen huis...

Zo, alweer de tweede pagina van Erik... Je lijkt wel een toerist in je eigen huis met zo'n klein mannetje. Overal foto's van maken en met volle teugen genieten van Erik!!

Aan de wandel!

Nog één onderdeel van de spulletjes voor Erik is nog niet getest: de wandelwagen! En omdat het mooi weer is gaan we lekker te voet naar de bakker. Erik heeft een geboortetaart gekregen van de bakker waar wij altijd ons brood halen en ze zijn daar ook erg benieuwd naar ons kleine ventje!

box  box  box  box
box  box  box  box

Taart van de bakker

Onze bakker heeft een leuk cadeau gedaan: We mochten een gratis "geboortetaart" op komen halen voor Erik. Hij was heerlijk en zag er zo uit:

box  box

Wie wil er de fles geven?

Een ander voordeel van flesvoeding is dat je naast jezelf ook anderen kunt laten delen in het genot van het voeden van je kindje... Dus zodra Opa's, Oma's, Ooms en Tantes langs kwamen hebben we ze gevraagd of ze een flesje wilden geven. Niemand zei nee!

box  box  box

Er komen binnenkort nog meer "flesje-foto's" bij!

We hebben ook veel bezoek gehad de eerste paar weken. Een van de mooiere momenten was wel toen Emma Nauta er was en ze vond dat Erik het te koud had. Ze kwam hem een dekentje brengen:

box  box  box

Nog véél meer foto's

En hieronder dan nog een selectie aan foto's van de eerste 3 maanden:

box  box  box
box  box  box 

box  box  box  box  box

box  box  box

box  box  box

box

We zijn inmiddels toe aan pagina 3…
^