achtergrondplaatje voor hoofdpagina

15-08-08, een dag om nooit meer te vergeten!

Tja...

Wat ze zeggen is allemaal waar: "geniet ervan, het duurt zo kort!" of "maak je niet druk, alles komt goed op zo'n dag". Je kunt erover zeggen wat je wil, één ding staat vast:

15-08-2008 was ónze dag en wat hebben we er van genoten!

Dé week is aangebroken!

De week van ons trouwen begon al goed... regen, regen en nog eens regen. En dat met een Cabrio als trouwauto! Maar we hadden het al gezegd: als er één ding is waar we niets aan kunnen doen dan is het het weer wel.
Voor de rest gaan we er een schitterende dag van maken!

Maar, naar mate de week vorderde werd het weer beter en beter, totdat het de 15e was en het 's morgens een beetje een druilerige bedoeling was.
De dag ervoor had Nikky zich al helemaal uitgeleefd op de Cabrio en die glom alsof hij nét uit de showroom kwam. Mag ook wel na 5 uur wassen, drogen en poetsen!

De Cabrio zat 's morgens onder de condens, dus die werd eerst maar afgedroogd en daarna opnieuw gepoetst. Omdat het dak nat was kon dat niet meteen open. Maar, Nikky was nog niet klaar met het oppoetsen toen de zon doorbrak! Het begin van een stralende dag!
<foto's komen binnenkort>

Stress? Welnee...

Een van de dingen die we toch wel typisch eigen hadden was dat we overal de tijd voor hadden.
Eén trouwlocatie, ontvangst van de daggasten lekker thuis, de borrel tussen de middag , het diner en het feest op dezelfde locatie; dus we hadden alle rust en alle tijd.
En ja, dan begin je natuurlijk met make-up om daarna lekker naar de kapper te gaan.
<foto's komen binnenkort>

En dan: omkleden.

Ja, het is zover. Dé jurk gaat aan dus de 1e verdieping is verboden terrein voor Nikky. Ach, die heeft niet zo veel werk dus hij kan zijn pak beneden wel aantrekken.

<foto's komen binnenkort>

Hét moment!

Zoals het hoort wordt Anouk opgehaald aan de deur en dat was wel even slikken voor Nikky.
Zó mooi had hij het niet kunnen dromen dus dat waren een van de spaarzame momenten waar hij eens niets te vertellen had.
Als je hier foto's van wil zien: kom gerust eens langs om ons fotoalbum te bekijken!

De daggasten arriveren.

Zo langzaamaan beginnen de daggasten binnen te druppelen. Voor de meesten is het een flink eind rijden, dus we hadden voor een lekker bakje koffie, thee of fris en een worstenbroodje of een klein gebakje (die waren lekker!) gezorgd.

En omdat het lekker weer was konden we gezellig buiten onder de partytent staan.
Een geluk bij een ongeluk, want ons huisje is een béétje te klein voor zoveel bezoek in een keer.
<foto's komen binnenkort>

En dan is het tijd om te gaan...

We gaan nu écht trouwen! In een lange stoet rijden we toeterend en wel door Sint Michielsgestel, naar Kasteel Heeswijk. Lekker het dak eraf en genieten maar.
De aankomst bij het kasteel werd weer in een stoet gedaan, iedereen liep achter de auto aan. En toen... Deur dicht!
We hadden ons toch écht niet in de dag vergist... toch? Maar gelukkig, onze ceremoniemeester glipte mee naar binnen en binnen no time stonden we op het plein.
<foto's komen binnenkort>

Tijd voor de foto's.

En we hadden nogal een lijstje zeg. Maar het was heerlijk weer en de sfeer was lekker ontspannen. Na een goed half uurtje was alles geschoten en konden we ons opmaken voor het grote moment. Het was hartstikke leuk om te zien dat ook vrienden en collega's die we niet voor de hele dag hebben kunnen uitnodigen toch naar het kasteel waren gekomen om dit speciale moment met ons mee te maken!
Toen iedereen naar binnen mocht liepen wij even een zaaltje apart in om daar te wachten.
Anouk werd weggegeven door haar vader, dus Nikky moest alleen de trouwzaal in.
En natuurlijk waren daar de collega's die zich hardop afvroegen wat er aan de hand was.
Maar toen de muziek eenmaal begon en Anouk samen met haar vader binnen kwam was de hilariteit zo verdwenen... Wat een schitterend moment, op de muziek Local Hero van Mark Knopfler kwam ze binnen.
<foto's komen binnenkort>

Gezellig!

Ja, de Bijzonder Ambtenaar van de Burgelijke Stand was wel iemand die bij ons paste.
We hadden elkaar erg kort voor het trouwen pas kunnnen spreken en het klikte meteen! Deze man maakte er echt iets gezelligs van en er was voldoende ruimte voor een persoonlijke noot, een stukje historie over de locatie en natuurlijk was er alle aandacht voor onze bruidsmeisjes die de ringen mochten komen brengen. En dat ze dat zonder hulp en aansporing van papa konden werd ook nog even duidelijk gemaakt door onze "babs".
Het tekenen van de trouwakte gebeurde op Give a little bit van Supertramp, dat vonden we wel een toepasselijk nummer. Luister maar eens naar de tekst!
<foto's komen binnenkort>

En toen waren we getrouwd.

Wat een fantastisch gevoel is dat zeg, na meer dan 10 jaar verkering eindelijk getrouwd te zijn met de liefde van je leven! En ja, dan mag je als pasgetrouwd stel door de Grote Poort van de trouwzaal naar buiten. En daar stond iedereen al te wachten met bellenblaas! Omdat het zonnetje nog steeds op zijn best aan het schijnen was gaf dat een heel mooi kleurenspel.
<foto's komen binnenkort>

De reportage

Onze trouwreportage is helemaal super geworden, we zijn er zó verschrikkelijk blij mee omdat alle foto's die genomen zijn geweldig geworden zijn. Wil je ons fotoboek zien, kom dan gerust eens langs!
Ondertussen werden onze daggasten opgevangen bij De Nachtegaal en voorzien van een natje en een droogje.
Toen we na een anderhalf uur foto's maken ook aankwamen was het tijd voor de toast.
<foto's komen binnenkort>

Dinner time.

De Nachtegaal in Schijndel staat bij ons bekend om het héérlijke eten en de geweldige toetjes. We zijn er al een aantal keer geweest op een bedrijfsfeest van Anouk en wisten toen al dat we het feest van ons leven hier zouden geven.
Tijdens het diner waren er diverse voordrachten van familie en toen de bruidstaart - een onderdeel van het toetjesbuffer - kwam was er uitgebreid tijd voor een foto... Alleen wist deze fotograaf niet dat het een ijstaart was!
<foto's komen binnenkort>

Party time!!

Als je trouwt dan geef je een feest. En wat voor feest? DISCO PARTY!
Ons feest hebben we gegeven in de nieuwste zaal van De Nachtegaal die geheel in een Disco zaal is gebouwd. Compleet met lichtvloer, loungebank en een heuse DJ-zuil. Geweldig!
<foto's komen binnenkort>

Nu al?!

Sta je lekker met je vrouw op de dansvloer en dan merk je ineens dat het inderdaad zo snel gaat als je altijd gehoord hebt. Mensen lief zeg, wat vliegt de tijd! Voordat je het weet is het voorbij. Maar wat hebben we genoten van de dag, van elkaar en van iedereen die samen met ons dit feest hebben gevierd.
Maar eind goed, al goed: tijd voor het hotel. Omdat al onze directe familie van ver moesten komen hadden we een hotel in de buurt geregeld. Ze hadden daar een heuse Bruidssuite in dezelfde stijl als Kasteel Heeswijk.
Toen we in de taxi naar het hotel zaten kwamen we er achter dat er één kamer niet was ingecheckd: die van ons!
Maar gelukkig was er een reddende "licht benevelde" engel die via via de eigenaresse van het hotel te pakken kreeg. Lijkt me niet echt leuk om om 02:30u 's ochtends door een zwaar aangeschoten persoon uit je bed gebeld te worden met een wazig brabbelverhaal over een pasje dat ze niet hebben. Maar gelukkig begreep ze wat er bedoeld was en binnen 5 minuten hadden we ons pasje!
Natuurlijk hebben we wat foto's gemaakt van de kamer en alle spullen, jeetje wat een hoop!
<foto's komen binnenkort>

Einde van een droomdag...

Als je dan je vrouw helpt om uit haar werkelijk schitterende bruidsjurk te komen dan schiet je wel even vol... Het echte einde van je droomdag is in zicht en je zou willen dat het nog dagen langer zou kunnen duren. We hebben genoten van alles, iedereen en de hele dag!
Bedankt!


Links

Welke sites hebben iets te maken met ons huwelijk?


Onderwerpen

Under Construction

Tja... aan deze pagina wordt nog hard gewerkt.
De foto's worden nog uitgezocht en komen dan online.
Maar lees gerust alvast het verhaal!

^